Kan je geen genoeg krijgen van de relaxte sfeer in Noordwijk?

Een actieve vakantie aan de kust van Noordwijk? Kom een paar dagen surfen bij Lexsurfschool en boek een paar nachten In The Flying pig Beach hostel! Ook wel : #RATED AS BEST HOSTEL IN THE NETHERLANDS

 

The Flying pig beach is het enige Hostel in Noordwijk en biedt een ontspannen sfeer aan met de mogelijkheid om mensen van over de hele wereld te ontmoeten! The Flying pig heeft zijn eigen beach hostel surfbar en op zonnige dagen is het buitendek open om te relaxen en de BBQ aan te steken! Denk aan vrolijke kleuren, surfboards aan de muur, comfortabele stoelen met een kussen-hoek en meestal ligt er zelfs zand op de vloer! Thema-party’s worden ook georganiseerd in de bar!

 

Ben je op zoek naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privé kamer? Hier kan het allemaal. Geniet van ons prachtige strand en slaap 5 minuten verderop in The Flying pig beach hostel. De winkelstraat en supermarkt liggen om de hoek! Wil je Noordwijk verkennen maar geen zin om te lopen? Huur dan een fiets!

 

Meer info of direct boeken Surf naar  www.flyingpig.nl/beach

 

 

Wil jij een prive-huisje huren in Noordwijk? In de zomer zijn er ook veel Air BNB locaties beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Surf eat sleep repeat!